The Reef Fredrikshamn
Foto: Stena Line

The Reef Fredrikshamn

Ett stort äventyr för hela familjen väntar strax efter att ni stigit av färjan i Fredrikshamn. Här ligger nämligen The Reef, hotellet och äventyrsbadet som är så mycket mer än ett vanligt badhus.

Mer än ett vanligt äventyrsbad till och med. The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn. Här träffar du på Karibiens invånare i varje hörn och kanske till och med pirater…

The Reef behöver inte vara en dagsutflykt, här finns Fredrikshamns mest spännande boende för hela familjen.

På hotellet bor du bekvämt i något av de två-hundratio rummen, har du tur får du ett nyrenoverat rum då Karibien sakta men säkert även är på väg att flytta in i hotellet.

The  Reef – Badhotellet i Fredrikshamn

The Reef Fredrikshamn har massor av bekväma hotellrum -allt ifrån bekväma standardrum till toppsviter och familjerum, allt efter dina önskemål och behov. Rummen är alla bekvämt utrustade.

När ni blir hungriga äter ni en härlig karibisk buffé i restaurangen, som också serverar er läskande karibiska drinkar. Äventyrsbadet The Reef erbjuder verkligen något för alla.

The Reef i Fredrikshamn – perfekt för konferenser

Hotellet har även utmärkta konferenslokaler för företaget som vill ha en speciellt spännande och lekfull konferensresa. Efter en dag av sammanträden slappnar ni av i äventyrsbadet dit ni har gratis entré som boende på hotellet.

Sök pris och boka The Reef