Palmstranden

Nordre Strandvej 22, 9900 Frederikshavn, Danmark

Hemsida >>

Palmstranden

Palmstranden i Frederikshavn är en pärla vid den norra kusten av Danmark som tillför en touch av tropisk atmosfär till det annars svala skandinaviska klimatet. Belägen i staden Frederikshavn i norra Jylland, är denna vackra strand känd för sin gyllene sand, palmer och en fridfull atmosfär.

På Palmstranden sträcker sig palmer i rader längs stranden och sätter tonen för en exotisk och tropisk upplevelse som gör platsen populär. Dessa palmer ger också välkomnande skugga under de varma sommardagarna, vilket ger möjlighet till avkoppling och njutning av den svala brisen.

För de sportiga finns möjligheten att spela beachvolleyboll på de välunderhållna banorna som finns på stranden. Det är en rolig aktivitet som gör din tid på Palmstranden ännu mer minnesvärd.

Den mjuka, gyllene sandstranden är perfekt för att bre ut handduken och tillbringa en dag i solen eller ta en avkopplande promenad längs vattenbrynet. Palmstranden är också mycket lämplig för familjer med barn, tack vare det grunda vattnet och havets lugna natur, vilket skapar en säker miljö för lek och bad.

Oavsett om du besöker Palmstranden för avkoppling, för att njuta av den exotiska atmosfären med palmer eller för att delta i sport och lek, är det en plats som har något att erbjuda för alla och som inbjuder till en underbar tid vid havet.

Färjor

Det är lätt att ta sig med färja till Frederikshavn med färja. Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping..

Shopping i Fredrikshamn

Shopping i Fredrikshamn är en riktig upplevelse. Trots att staden är liten finns det gott om butiker av olika slag.

Nordjylland

Norra delen av Jylland har länge varit ett omåttligt populärt turistmål.

Danmark över dagen

Njut av båtresan och se dig om kring i staden. Vill du så hinner du till Skagen eller Ålborg när du åker till Danmark över dagen.

Skagen

Det är enkelt att ta sig till Skagen. Vill du inte köra själv går tåget från Frederikshavn, stationen ligger på promenadavstånd från färjan.

The Reef

The Reef i Frederikshavn är en oas av tropisk lyx vid färjeläget, och det är en plats där du kan uppleva Karibiens magi mitt i Danmark. Det här är mer än bara ett vanligt hotell; det är en fullständig destination i sig själv.

Annonser ▼
Den kompletta guiden för resor till Frederikshavn och Nordjylland

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Foton/bilder från Pixabay om ej annat anges.

© 2015-2024 Martin Ivarson
ivarson-webutveckling.png

Nordre Strandvej 22, 9900 Frederikshavn, Danmark

Hemsida >>