The Reef i Fredrikshamn

The Reef

The Reef i Frederikshavn är en oas av tropisk lyx vid färjeläget, och det är en plats där du kan uppleva Karibiens magi mitt i Danmark. Det här är mer än bara ett vanligt hotell; det är en fullständig destination i sig själv.
▲ Foto: Erik Nissen Johansen (pressbild)

The Reef - badhotellet i Frederikshavn

Ett stort äventyr för hela familjen väntar strax efter att ni stigit av färjan i Fredrikshamn. Här ligger nämligen The Reef, hotellet och äventyrsbadet som är så mycket mer än ett vanligt badhus.

Mer än ett vanligt äventyrsbad till och med. The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn. Här träffar du på Karibiens invånare i varje hörn och kanske till och med pirater…

Med sina dignande palmer, exotiska växter och en äventyrsbadanläggning som tar dig på en resa genom tropikerna, skapar The Reef en unik atmosfär som låter dig fly vardagens stress och bekymmer. Här kan du varva ner och koppla av i en värld av komfort och skönhet.

För de äventyrliga finns det gott om aktiviteter att utforska. Äventyrsbadet tar dig med på en spännande resa genom vattenrutschkanor och äventyrsbassänger som passar både barn och vuxna. Dessutom kan du njuta av spa-behandlingar, träna i fitnesscenter eller utforska närliggande sevärdheter och aktiviteter i Frederikshavn och dess omgivningar.

Men det är äventyrsbadet som verkligen sticker ut på The Reef. Här hittar du en mängd vattenattraktioner som passar både barn och vuxna. Från vattenrutschbanor och vågbassänger till avkopplande bubbelpooler, finns det något för alla. Det är en plats där du kan koppla av och ha kul samtidigt.

Detta behöver inte vara en dagsutflykt, här finns Fredrikshamns mest spännande boende för hela familjen där du kan stanna en eller flera nätter.

På hotellet bor du bekvämt i något av de två-hundratio rummen, har du tur får du ett nyrenoverat rum då Karibien sakta men säkert även är på väg att flytta in i hotellet.

Badhotellet i Fredrikshamn

Hotelldelen har massor av bekväma hotellrum -allt ifrån bekväma standardrum till toppsviter och familjerum, allt efter dina önskemål och behov. Rummen är alla bekvämt utrustade.

När ni blir hungriga äter ni en härlig karibisk buffé i restaurangen, som också serverar er läskande karibiska drinkar. Detta är ett äventyrsbad som verkligen erbjuder något för alla.

The Reef i Fredrikshamn – perfekt för konferenser

Hotellet har även utmärkta konferenslokaler för företaget som vill ha en speciellt spännande och lekfull konferensresa. Efter en dag av sammanträden slappnar ni av i äventyrsbadet dit ni har gratis entré som boende på hotellet.

Färjor

Det är lätt att ta sig med färja till Frederikshavn med färja. Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping..

Shopping i Fredrikshamn

Shopping i Fredrikshamn är en riktig upplevelse. Trots att staden är liten finns det gott om butiker av olika slag.

Nordjylland

Norra delen av Jylland har länge varit ett omåttligt populärt turistmål.

Danmark över dagen

Njut av båtresan och se dig om kring i staden. Vill du så hinner du till Skagen eller Ålborg när du åker till Danmark över dagen.

Skagen

Det är enkelt att ta sig till Skagen. Vill du inte köra själv går tåget från Frederikshavn, stationen ligger på promenadavstånd från färjan.

The Reef

The Reef i Frederikshavn är en oas av tropisk lyx vid färjeläget, och det är en plats där du kan uppleva Karibiens magi mitt i Danmark. Det här är mer än bara ett vanligt hotell; det är en fullständig destination i sig själv.

Cloostårnet

Cloostårnet som är nord-jyllands högsta utsiktspunkt ligger på kullarna högt ovanför Frederikshavn.

Annonser ▼
Den kompletta guiden för resor till Frederikshavn och Nordjylland

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Foton/bilder från Pixabay om ej annat anges.

© 2015-2024 Martin Ivarson
ivarson-webutveckling.png