The Reef

The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn.
The Reef Frederikshavn

Foto: Erik Nissen Johansen

The Reef - badhotellet i Frederikshavn

Ett stort äventyr för hela familjen väntar strax efter att ni stigit av färjan i Fredrikshamn. Här ligger nämligen The Reef, hotellet och äventyrsbadet som är så mycket mer än ett vanligt badhus.

Mer än ett vanligt äventyrsbad till och med. The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn. Här träffar du på Karibiens invånare i varje hörn och kanske till och med pirater…

Detta behöver inte vara en dagsutflykt, här finns Fredrikshamns mest spännande boende för hela familjen där du kan stanna en eller flera nätter.

På hotellet bor du bekvämt i något av de två-hundratio rummen, har du tur får du ett nyrenoverat rum då Karibien sakta men säkert även är på väg att flytta in i hotellet.

Badhotellet i Fredrikshamn

Hotelldelen har massor av bekväma hotellrum -allt ifrån bekväma standardrum till toppsviter och familjerum, allt efter dina önskemål och behov. Rummen är alla bekvämt utrustade.

När ni blir hungriga äter ni en härlig karibisk buffé i restaurangen, som också serverar er läskande karibiska drinkar. Detta är ett äventyrsbad som verkligen erbjuder något för alla.

The Reef i Fredrikshamn – perfekt för konferenser

Hotellet har även utmärkta konferenslokaler för företaget som vill ha en speciellt spännande och lekfull konferensresa. Efter en dag av sammanträden slappnar ni av i äventyrsbadet dit ni har gratis entré som boende på hotellet.

Färjor

Det är lätt att ta sig med färja till Frederikshavn med färja. Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping..

Nordjylland

Norra delen av Jylland har länge varit ett omåttligt populärt turistmål.

Danmark över dagen

Njut av båtresan och se dig om kring i staden. Vill du så hinner du till Skagen eller Ålborg när du åker till Danmark över dagen.

The Reef

The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn.

Den kompletta guiden för resor till Frederikshavn och Nordjylland
© 2015-2023 MARTIN IVARSON