Shopping i Fredrikshamn

Shopping i Fredrikshamn är en riktig upplevelse. Trots att staden är liten finns det gott om butiker av olika slag.
Shopping i Frederikshavn Danmark

Shopping i Frederikshavn

Om du letar efter en shoppingupplevelse utöver det vanliga är Frederikshavn, Danmark, rätt plats för dig. Gågatan i centrum av staden har massor av butiker och gallerior som erbjuder allt från kläder till vin och dansk mat. Det finns något för alla här. Du kan hitta de senaste trenderna från stora kedjor som H&M eller Normal, men även lokala butiker som bara finns just i Frederikshavn. Dessa unika butiker erbjuder ofta produkter som inte går att hitta någon annanstans.

Gågatan är full av liv och energi med gatuförsäljare, musik och människor som flanerar runt. Alla butiker har sina egna speciella unika stilar och du kan shoppa till bra priser. Oavsett om du letar efter mode, skor, smycken eller något annat speciellt så hittar du det på gatan! Du kan även handla souvenirer ifall du vill ha något att ta med hem som minne från din tur till Danmark.

Tidigare var det vanligt att svenskar och norrmän reste till Frederikshavn för att handla billig mat men numera är prisskillnaden på mat så liten, åtminstone för svenskar, att det inte lönar sig att handla mat billigare. Dock kan det ju vara trevligt att köpa hem lite av den goda danska osten.

Vin, sprit och framför allt öl är fortfarande mycket billigare i Danmark och det lönar sig att handla dessa drycker i Fredrikshamn. Dessutom hittar du ett större utbud än hemma.

Så ta en tur och njut av all shopping i Fredrikshamn!

Färjor

Det är lätt att ta sig med färja till Frederikshavn med färja. Stena Lines stora färjor avgår flera gånger dagligen från Göteborg . Du får en skön resa med god mat och shopping..

Nordjylland

Norra delen av Jylland har länge varit ett omåttligt populärt turistmål.

Danmark över dagen

Njut av båtresan och se dig om kring i staden. Vill du så hinner du till Skagen eller Ålborg när du åker till Danmark över dagen.

The Reef

The Reef Fredrikshamn är en liten klick av den karibiska övärlden. Här bland djungler och vattenfall finns äventyret, redo att upptäckas av dig eller dina barn.

© 2015-2023 MARTIN IVARSON